• Novo
Božićni ukrasi Burlap vrpca izvrsna božićna drva Burlap pakiranje vrpce žice rubne konopljenje za paket za buket bouquet vjenčani ukras za torte poklon

Božićni ukrasi Burlap vrpca izvrsna božićna drva Burlap pakiranje vrpce žice rubne konopljenje za paket

KM 4.13
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje od XIN-a Runy iz Joybuy Marketplacea Izvrsna obrada : Naš DIY božićni burlap vrpca je Napravljen od visokokvalitetnog posteljine, koji je fleksibilan, izdržljiv i ugodan za dodir. Dizajniran je sa žičanim ivicama željeza, tako da ga možete lako postaviti u različite oblike. Obuhvaćene valjane vrpce : Pružamo 3 role božićnih vrpca s različitim stilovima, što je dovoljno za ispunjavanje vaših različitih preferencija i ukrasnih potreba za vrijeme Božića i mirnostanka. klasični šarmantni elementi : naš Burlap traka sadrži mnogo klasičnih elemenata, poput Djeda Mraza, snega, božićnih stabala i više, odjekuje svečana tema Božića. Dobri pokloni : pogodno za kupljeno kao božićni poklon za vašu djecu ili prijatelje , tako da mogu koristiti vrpcu za ukrašavanje svoje kuće, kako bi stvorili božićnu atmosferu.
Svestrana upotreba : Naši božićni ukrasi Burlap traka je pogodna za više puta i može se koristiti za ukrašavanje vašeg Božićno drvse, stepenište, stranačke kostime, zidovi, vrata, prozori, ograde ili zamotajte svoje poklon kutije i poklon torbe.

Svojstva

Kupci takođe biraju