• Novo
Regulator zraka regulatora kompresora zraka regulator tlaka zraka regulator tlaka za ulje voda separator zraka Kompresor zraka vlaga zamotavanje ulje za regulator tlaka za vodu za podmazivanje

Regulator zraka regulatora kompresora zraka regulator tlaka zraka regulator tlaka za ulje voda separator

KM 1.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Regulator vazduha Regulator kompresora zraka Regulator vazduha Regulator za vodu 1pc Kompresor vazduha Vlažan zamka ulje za regulatora tlaka za vodu Tlak za podmazivač Specifikacija :
Ovaj set kompresora zraka uključuje tri dijela : ventil za smanjenje tlaka zraka, filter i podmazivač Ventil za smanjenje pritiska regulira zračni pritisak i čine zrak u stalnom stanju, kako bi se smanjilo oštećenje hardvera od nagle promjene tlaka zraka. Filtrirajte čisti zrak i može filtrirati vlagu u komprimiranom zraku, izbjegavajući vodu za ulazak u uređaj. Maziva može podmazati pokretne dijelove i dijelove koji nisu zgodni za dodavanje maziva u velikoj mjeri servisnog vijeka.
Karakteristike : izrađene od aluminija i plastičnog materijala, od običnih i trajnijih. Lagana težina i mali dizajn, jednostavna instalacija, pogodna za raznu instalaciju.
reguliše i smanjuje pritiske komprimovanog zraka iz 0 MPA do 1.

Svojstva

Kupci takođe biraju