• Novo
Ploče za film, jednostavno pisanje Clear zvukovi Direktor Clapboard Akrilno drvo za fotografiju 20x 7,87x7.68in, 30x 11.81x10.63in

Ploče za film, jednostavno pisanje Clear zvukovi Direktor Clapboard Akrilno drvo za fotografiju 20x

KM 3.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Plocanje filmova, jednostavno pisanje Clear zvukovi Direktor Clapboard Akrilno drvo za fotografiju 20x1968in, 30x27cm / 11.63in Tip predmeta : Filmska ploča : Akril, drvo, upotreba : ne samo filmski i televizijski rekvizicija, već i domaći trend ukrasi, postavljeni u dnevne sobe, TV ormarići i druga mjesta za stvaranje Umjetnički osjećaj, pogodan za snimanje filmova, TV drama, studija, biltenskih ploča i igranih filmova.
Lista paketa :
1 x filmska ploča Napomena :
Bijela akrilna ploča može se napisati samo olovkama na bazi vode ili neutralne ploče, a može se obrisati u bilo kojem trenutku nakon pisanja sa vodenim ili neutralnim olovkama. Nemojte koristiti masnu olovku za pisanje, u protivnom se ne može obrisati. Premium materijal : ploča je napravljena od akrilnih i drvenih materijala, zvuk je hrskav i nije lako biti slomljen . Dobar ukras : Kada se ne koristi, iskaznica, takođe je odličan ukras za kućnu dekoraciju Kao zbirku i prisutni za vašu porodicu i prijatelje.

Svojstva

Kupci takođe biraju