• Novo
PET Pretvaranje igračaka za igranje psa FIGURE PlaySet igračka Realistična detaljna kućna oprema Center Care Uloga za njegu Igraj obrazovne igračke Toddlers Boys i djevojke

PET Pretvaranje igračaka za igranje psa FIGURE PlaySet igračka Realistična detaljna kućna oprema Center

KM 3.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

PET Pretvaranje igračaka 32 kom , kultiviraju ljubav prema psima i uključuje sve djece trebaju trenirati, vježbati, nagraditi i čistiti i nakon igranja. Mogućnosti i zabava ove životinjske figure je.
Razvoj mašte - djeca se mogu igrati sa igračkama postavljenim sami ili s drugim malim životinjama poput štenaca, mačaka, hrčaka itd. Različite vrste pasa i pribora poboljšati će dječake i djevojke 'Mašta u igri, poboljšajte koordinaciju ruku i lijepite djeci uživaju zabavu u igri i sretnom rastu.
i izdržljive za djecu - koristimo materijal i ispisuje za proizvodnju kućnih ljubimaca. Realistično štene figure Play Set koristeći finišu boje i neće blediti. Promišljena glatka igračka dizajn ne šteti dječjim rukama, neka se vaše dijete igra s povjerenjem.
Lako igrati i čistiti - kada dijete otvori igračke za pse, sav pribor i životinje su jednostavne za korištenje i igranje. Dječici mogu pratiti roditelji u pravoj kombinaciji i situaciji.

Svojstva

Kupci takođe biraju