• Novo
USB grijani šal električni grijani pokrivač plišana flanel pokrivač sa postavkom razine toplote za automobilska kuća za automobile Travel 100x pamuk smeđi

USB grijani šal električni grijani pokrivač plišana flanel pokrivač sa postavkom razine toplote za automobilska

KM 3.33
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

USB grijani šal električni grijani pokrivač plišana flanel sa 3 podešavanja razine toplote za automatsko putovanje 100x70cm
Karakteristike :
visokokvalitetni topli materijal - grijani šal se izrađuje od svilene plišane tkanine, u kojem je grijač sastavljen od visokokvalitetnog karbonskih vlakana, lokalna najviša temperatura je do 55 stepeni Celzijusa [131 stepeni], a stabilan, topao i ugodno.
Velike veličine - 100x70cm. Plišani se bacač se prati. Najbolji je poklon za toplinu vaše porodice i prijatelja za božićni rođendan. Može se koristiti za pokrivanje koljena, umotanog struka, prepuštenog jastuka, toplina.
USB grijani šal - Upotrijebite 5 V ili drugi USB izvor napajanja (kao što su računar USB priključak, adapter ili punjač) da biste brzo zagrijali u sekundi.! Ugodna grijana pokrivačica Poncho za hladne noći bilo da ste vani kampovanje ili glampiranje! To je modna, topla i lagana prenosiva grijana bacanja koja možete preuzeti kamo god putujete! Blago montirane za djecu i odrasle.

Svojstva

Kupci takođe biraju