• Novo
Poljski zaslon za nokte, set poljskih gel nakip za nokte tipovi za nokte, cvjetni manikura Savjet False Tip Polish gel Color Display za prikaz za umjetnost manikure

Poljski zaslon za nokte, set poljskih gel nakip za nokte tipovi za nokte, cvjetni manikura Savjet False

KM 8.99
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Poljski zaslon za nokte, 50pcs / set poljski gel za nokte Tip za prikaz noktiju lažni tip Polish gel boja zaslon za umjetnost manikira Specifikacija :
Opis :
Ovi prstenovi za nokte su divni za praćenje svih vaših laka za nokte ili gel, što će olakšati odabir boje koju želite koristiti bez zanimljivih noktiju Fantastičan dizajn za nokte, praksa i prikaz postat će prikladan i jednostavan. Možete primijeniti lak za nokte, gel ili akril na ovim savjetima za nokte. Savršen izbor su ovi naigrani za nokte.
Karakteristike :
1. Izrađen od okolišnog ABS-a, koji je izdržljiv, za višekratni i prijateljski. Ovaj skup grafikona noktiju idealan je za prikaz i vježbanje noktiju, što može prikazati 50 boja. Lako je dodati i uklanjati, koji se koristi sa gelom za nokte ili poljske boce. Dizajn je prikladan za nošenje na gelu za nokte ili poljske boce. Cvijet ili oblik je moderan i lijep.

Svojstva

Kupci takođe biraju