• Novo
Sjedi FAU Campfire-stolni ukras za kamensku lampu, Halloween Božićne električne vatre, lažni ugalan plamen, crni

Sjedi FAU Campfire-stolni ukras za kamensku lampu, Halloween Božićne električne vatre, lažni ugalan

KM 1.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Sjedi FAUX kamp vatre za kamensku lampu, Halloween Božićna baterija električna vatra, lažni ugaoni baklja, ukrasi
o ovom članku
proizvod uvod : Izgled proizvoda je kovan od željeza Teksture željeza čini jednostavnom, stabilnom i klasičnom. Drveni ugljen unutar proizvoda izrađen je od smole i izgleda kao gorući plamen. Ljudima daje vizuelni osjećaj ljepote, najveća karakteristika je da se može koristiti u beskonačnoj petlji u zatvorenom prostoru i na otvorenom (ukrasi nemaju funkciju grijanja)
uštedu energije i nisku potrošnju : velika potrošnja energije, velika trajnost, velika trajnost Kvaliteta, visoka čvrstoća, bez oštećenja, praktične i izdržljive (molimo da izričite probleme, ovaj proizvod ne sadrži baterije)
u vezi sa sigurnošću : Mi dizajniramo ovaj proizvod u kombinaciji s različitim faktorima. Najveća karakteristika je manja, bezumna i bez sjaja. Ne postoji rizik od požara ili padajuće svijeće. Ne brinite o zapavanju vatre. Može se koristiti sigurno u zatvorenom prostoru i na otvorenom u blizini djece i učinkovito sprečavajući sigurnosne rizike i druge probleme
ukras i pokloni : Ima lijep oblik i može se koristiti kao ukras za dom. Može se postaviti i u dnevnu sobu, objesiti na kaminu, pored prozora, na drvetu ili u hodniku da stvori ugodnu atmosferu za porodicu. To će biti najbolji izbor za poklone za odmor i ukras doma. Daj kao poklon svojim rođacima i prijateljima, to će biti veliko iznenađenje da se dodaju prekrasan u svoj proval.
Karakteristike proizvoda :
Mini originalni retro umjetni drveni ugalj kamin je prenosiv s debelim konopcem, što je prikladno objesiti na polici ili zidu.

Svojstva

Kupci takođe biraju