• Novo
Yasu Santa Claus naljepnica naljepnica Božićne naljepnice Samoljepljiva vodootporna uklonjiva snjegović Snowman Santa Claus prozor

Yasu Santa Claus naljepnica naljepnica Božićne naljepnice Samoljepljiva vodootporna uklonjiva snjegović

KM 3.33
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Opis : Naša božićna naljepnica, savršen dodatak vašim prazničnim ukrasima! Napravljen od visokokvalitetnog PVC materijala, ova naljepnica nije samo izdržljiva, već i vodootporna, otporna na habanje i ne blede Može izdržati različite uvjete i održavati svoje živopisne boje u cijeloj godišnjem sezonu.
koji sadrži lijepe obrasce za božićne teme, naša PVC naljepnica odmah će pretvoriti bilo koji prostor u zimsku čudesnu zemlju. Bilo da želite ukrasiti svoje zidove, prozore, vrata ili čak i vaše toaletno sjedalo, ova svestrana naljepnica može se nanijeti na bilo koju glatku površinu. Nudi beskrajne mogućnosti za stvaranje svečana u vašem domu ili uredu.
ugosti božićnu zabavu? Naša zidna naljepnica idealan je izbor za ukrašavanje vaše sobe. Možete stvoriti ugodno nanošenjem na vaše zidove ili dodajte malo za odmor na svoje Windows. Opcije su i zasigurno će impresionirati vaše goste.

Svojstva

Kupci takođe biraju