• Novo
Zerlibeaful kratki rukav Ležerni vrhovi za žene labave čvrste polovice tunika tunika s ljuljačkim majicama T majice Osnovni tee vrhovi

Zerlibeaful kratki rukav Ležerni vrhovi za žene labave čvrste polovice tunika tunika s ljuljačkim majicama

KM 3.33
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Savjet : Ako ne razumijete grafikon veličine, pažljivo pročitajte ovu rečenicu (veličina XL općenito je pogodna za 120 lb, svaka veličina je oko 11 LB razlika) Naravno, preporučuje se upotreba grafikona veličine što je više moguće.
Molimo pročitajte proizvod uvod i veličinu, posebno širinu rukava, poprsje , struk itd. Ako ste između dvije veličine, preporučuje se odabrati veću veličinu Materijal : poliester i rajone, slatke majice su mekane, lagane, rastegnute, opuštene i ugodne nositi. I nije lako piliti Ovaj uzročno labav vrhovi odlično se nositi sa mršavim trapericama, gamašima, čizmama ili petama, a izdvojena sa prugama i leopard otiscima kako bi se stvorio osjećaj modnog : Odijelo za ležerne, putovanja, dom, savršen za svakodnevnu habanje, na otvorenom, radu i strankama, bilo koja prilika je savršena u proljeće, jesen i zimi Ženski kardigani : Betiyuaoe savršen poklon, djevojka, djevojke , Supruga, majka, kćerka itd.

Svojstva

Kupci takođe biraju