• Novo
Samoljepljivi kablovski vijak zaprekinuta sigurno i osigurano materijal Dizajn bez prašine za slušalice za slušalice miša - zelena

Samoljepljivi kablovski vijak zaprekinuta sigurno i osigurano materijal Dizajn bez prašine za slušalice

KM 5.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje Shinekingom iz Joybuy Marketplace Vaši kablovi : Kad god isključite USB, slušalice i punjače sa svojih uređaja, ovi kablovi će pasti na pod. Naši kablovi dizajnirani su tako da zadrže ove vrste kablova postavljenih na organiziran način u blizini vašeg stola.redan : u odnosu na druge materijale poput PVC-a i gume, TPU nudi značajne prednosti u Uvjeti kvalitete, sigurnosti, izdržljivosti i otpora na deformaciju.
• Podrška za kabl : pohranjivanje kabla smanjuje habanje i suza na vašim podacima i povećava njihov životni vijek. Dovoljno da sav nered kablove ostane u narudžbi i na raspolaganju gdje su vam potrebni.Wide asortiman aplikacija : kablovski isječci mogu se koristiti povoljno na poslu, kod kuće, u automobilu Da biste držali kablove, olovke, odvijače i druge male predmete.after-prodajna usluga : Ako imate bilo kakvih problema, kontaktirajte nas odmah, mi ćemo vam odmah kontaktirati, mi ćemo vam pomoći da ga riješite što prije.

Svojstva

Kupci takođe biraju