• Novo
Originalni OEM injektor za gorivo za ubrizgavanje za 2006. - Toyota Rav za ubrizgavanje goriva - TLF dijelovi performansi

Originalni OEM injektor za gorivo za ubrizgavanje za 2006. - Toyota Rav za ubrizgavanje goriva - TLF

KM 2.33
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

2006 - 2011 Injektor za gorivo za Toyota Rav4
Ovo je originalni OEM proizvod - obnovljen je iz prvobitne jezgre koji je u istoj tvornici napravili isti proizvođač koji je proizveo original Dio za vaš automobil Napravljen s ponosom u Eldorado, Illinois - proizveden u SAD-u! Svi ubrizgavači goriva obnavljaju se s originalnim jezgrama pomoću najviših Kvalitetne komponente kao što su titanijumski izvori, za pružanje poboljšanja u ekonomičnoj ekonomiji, emisijama i performansama motora. 1 godina garancije i 30-dnevna politika povratka. 100% garancija zadovoljstva!
Detalji o proizvodu : OE-ekvivalent i neposredna zamjena. Ovo je OEM proizvod. denso 23250-0p040, protok, obnovljen od originalnih denso jezgara. obnoviti injektor za gorivo, LLC Eldorado Illinois USA TLF Performance Injektori za gorivo nalaze se na nacionalno poznat po kvaliteti i preciznoj. Naši visoki performansi ubrizgavači za gorivo računaju se na trkačima i ljubiteljima svakog vikenda, dok se naši oem zamjenski brizgalice za gorivo koriste na sve, od nedavnih klasika do kasnih modelnih vozila koja je potrebna kvalitetna zamenski injektor. Naši brizgalice za gorivo su posebni jer su prepušteni koristeći samo nehrđajući čelik ili titanijumske komponente, integrirani filter za ubrizgavanje zamijenjen je premium 20î¼m mesinganim filterom, a svi O-prstenovi zamijenjeni su vitonom ,, Nitrilnom gumom O-prstenovi.

Svojstva

Kupci takođe biraju