• Novo
Božićno stablo Veliki Buffalo Plaid Burlap Crveni i crni poklon luk za Xmas Tree Handmade Holiday Dekoracije

Božićno stablo Veliki Buffalo Plaid Burlap Crveni i crni poklon luk za Xmas Tree Handmade Holiday Dekoracije

KM 9.99
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Topper božićnog drveća BUFFALO PLAJNI BURLAP Crveni i crni poklon luk za Xmas Tree Handmade Holiday Dekoracije - Karakteristike : Visokokvalitetni materijali-ručno rađeni crveni i crni bivolski plairani Burlap Dekorativni luk, koristite ga na vrhu svog božićnog drvca, prozor, vrata, savršena za vašu božićnu zabavu
BUDIR-a BURLAP vrpce za božićne kratke su ne-fleksibilne za otvaranje, pričvršćene remenom, lako ručno izrađene za obrtno-božićne stablo je čisto ručno izrađen , crvena, crna bufonal plairana burlap, 3 boje božićnog drveća pramca, pažljivo tkane i ušivene, stilski i atraktivne.
Jednostavan za korištenje-božićno stablo sa žičanim i ukrašenim rubovima, samo se protežući duž ivica da se slatki Dizajn, idealan za ukrase božićnog drveća!
široki primenjivanje božićnog vijenca savršen je za ukrašavanje božićnih drvva, božićne vijence, ukrase ornament, vjenčanje, vrata, vrt, sjajan božićni stablo!
materijal : posteljina
Veličina : Kao što je prikazano - Sadržaj paketa : 1x luk šarm - Početna nužnost, a također i ukras za Božić, povećajte atmosferu festivala.

Svojstva

Kupci takođe biraju