• Novo
Profesionalni satovi postavljač za ulje ulje uljna olovka za ulje, olovka za čašu za satovi za popravke radnika za satove

Profesionalni satovi postavljač za ulje ulje uljna olovka za ulje, olovka za čašu za satovi za popravke

KM 0.67
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Professional Watch Oiller Set 1 čaša ulja 4 olovka za olovke Olovka za ulje, za saglednike popravke radnika za satove Značajke :
1 4 naftne pinove sa zaštitom . Super finim, finim, srednjim, velikim veličinama. Pogodno za upotrebu za nanošenje maziva. Uljna čaša izrađena je od izdržljive plastike za održavanje ulja za gledanje dok Radite na satu. Šalica je dizajnirana sa tri različite udubljenja za veličinu koja vam omogućavaju da držite male količine ulja sata dok radite, tako da nikad ne završite sa previše ulja. Profesionalni alati za satove i satovi popravke radnika.
Specifikacija : Stanje :
Vrsta predmeta : Gadni set za ulje - Materijal : Plastika - Boja ulja : Boja ulja je nasumična plava ili Žuta : Veličina paketa : cca. 13 x 13 x 2,1cm / 5,12 x 5,12 x 0,83inch
Težina : cca. 32g
Lista paketa :
1 x naftna čaša
4 x olovka za ulje
Napomena :
Molimo vas da primijetite da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslani Nasumično i provjerite nećete smetnuti prije naručivanja.

Svojstva

Kupci takođe biraju