• Novo
Kozmetički alati + dodaci Beauty Nokting četkica za skladištenje Fleksibilno skladištenje Boil Alati za skladištenje Bo šminka četkica za pohranu Kozmetički alati za licu Silikage Gel

Kozmetički alati + dodaci Beauty Nokting četkica za skladištenje Fleksibilno skladištenje Boil Alati

KM 2.67
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Beauty za noktiranje za skladištenje Fleksibilno plastično skladištenje kutija za zaustavljanje kutija za pohranu šminkera za pohranu četkica za zaštitu od četkica za pohranu :
Napomene : Zbog razlike u svjetlu i zaslona, ​​boja stavke može biti malo drugačija od slika Molimo da se lagane Dimenzijska razlika zbog različitog ručnog mjerenja. Paket uključuje : 1 x držač za šminkanje (drugi nisu uključeni)
Ovaj okvir za odlaganje izrađen je od mekog silikona, a može se koristiti i za višekratnu upotrebu. Smještaj raznih kozmetičkih alata iz pinceta do četkica.it može izvršiti vašu tablicu urednom i čistom, široko se koristi za prikazivanje / skladištenje olovke za nokte, četkica za šminku itd. Plastični okvir za skladištenje za zaustavljanje kutija za skladištenje šminka za skladištenje stalak za zaštitu od materijala : silika gel - boja : kao prikaz slike, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.

Svojstva

Kupci takođe biraju