• Novo
Kućni dekor Halloween Garden Zastava za Halloween karneval Noćni posteljina od tiskanog dvorišta zastava za odmor na otvorenom b

Kućni dekor Halloween Garden Zastava za Halloween karneval Noćni posteljina od tiskanog dvorišta zastava

KM 0.33
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje planinskim protokom vode s joybuy tržišta Zastava za vješticu Noćna vještica karnevalsko zastava za karnevalsko uređeno zastava na otvorenom zastava : Karakteristike :
Materijal : Posteljina - Banner Halloween Garden Baner dizajniran je za ispis na obje strane, tako da se slika može vidjeti s obje strane i tekst se može pravilno čitati s obje strane.
Domaći dekor : Pogodno za Bilo koji dvorište, trijem ili balkon, stvarajući šarmantan stil dekora za bilo koje dvorište ili vrt.
ukrašavanje dvorišta za Noć vještica - vrtna zastava izrađena je od posteljine za izdržljivost. Bez obzira na sezonu, naše vrtne zastave mogu izdržati kiše, sneg ili jak sunce.
Halloween Garden zastava karnevalskog platnenog karnevalnog platnenog tiskanog dvorišta zastava za odmor : Materijal : posteljina : Boja : Kako se slika prikazuje, (zbog razlike između različitih monitora, može imati blagu razliku u boji.

Svojstva

Kupci takođe biraju