• Novo
Prijenosni šalice za višekratnu upotrebu sa poklopcem jogurt čaša sa prelivnim žitaricama ili posudom za iskrivljene posude za curenje doručak na

Prijenosni šalice za višekratnu upotrebu sa poklopcem jogurt čaša sa prelivnim žitaricama ili posudom

KM 8.74
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Prijenosni šalice za višekratnu upotrebu s poklopcem jogurt čaša sa prelivnim posudama za curice ili ovsene posude na čašicama 20oz za prehranu Preod Control - Karakteristike :
LEAK-CUP poklopci osiguravaju sigurnost vaše hrane tako što će ih osigurati sigurnost vaše hrane Kontejner za zobene kaše nepropusno sa tri kopče i brtveni prsten Pruža propuštanje dokaza dok ih uzimate. Uživajte u svojoj hrani bilo gdje s ovim prenosnim posudama.
i za upotrebu : Šalice za desertnete su izrađene od PP plastike za hranu, 100% -, tako da možete spakovati žitarice žitarica i više s povjerenjem. Može se sigurno koristiti u samopouzdanju. Perilice posuđa, mikrovalne pećnice i hladnjaci.
Stil hotela za male hrane : Naši kontejneri za zobene kaše nisu samo ograničeni na previsokonoćno skladištenje zobene kaše, ali možete ih koristiti i za pohranu svih vrsta hrane. Savršeno za žitarice, muesli, borovnicu, jagode sa mlijekom ili jogurtom.

Svojstva

Kupci takođe biraju