• Novo
Genkent Nessjetljive trake za izbjeljivanje zuba Kit za izbjeljivanje naljepnica pomaže u uklanjanju mrlja sa kafe, pušenje

Genkent Nessjetljive trake za izbjeljivanje zuba Kit za izbjeljivanje naljepnica pomaže u uklanjanju

KM 3.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Naše revolucionarne trake za izbjeljivanje zuba formuliraju se da pomlađuju zube, vraćajući svoje živopisno, bijelo sjaj i vraćaju svoj zasljepljujući osmijeh Uz pažljivo kalibriranu koncentraciju vodikovog peroksida, nikada ne prelazi 0,1%, naše trake osiguravaju siguran i efikasan proces izbjeljivanja.
Dizajniran da se savršeno u skladu sa konturama gornjih i donjih zuba, naše trake za izbjeljivanje zuba pomno su dizajnirane za optimalne performanse. Otpuštanje vrhunske tehnologije čestica, naše trake stvaraju jedinstveno elastični i viskozan gelatinozni film. Ova inovativna formulacija izlaže izuzetnu zatezanje i izvanrednu zadržavanje, osiguravajući da gel ostane na snazi ​​tokom cijelog tretmana.
Početi ćete vidjeti primjetnu poboljšanja u izgledu zuba nakon samo nekoliko aplikacija. Međutim, za najistaknutije rezultate, preporučujemo da ispunjava cjelokupni režim za obradu od 28 dana.

Svojstva

Kupci takođe biraju