• Novo
Elastična daska za glačanje podstavljena pokrov toplotne izolacije Stite, x

Elastična daska za glačanje podstavljena pokrov toplotne izolacije Stite, x

KM 1.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Opis : Izdržljiv i ekološki prihvatljiv materijal : Ova podloga je izrađena od pomoći Storch & With, deblja tkanina od sintetičke vlakne i prozračne tkanine Premaz otporan na toplinu može sa visokim temperaturama peglanja. Više se ne morate brinuti dok peglate sa ovim ekološkim materijalom.
Jednostavna instalacija : elastizirani ivice i kaiševi za pričvršćivanje daju. Jednostavna instalacija i ukupna napetost uklapa se čvrsto za bubanj. Šišanje u kraćem vremenu u kraćem vremenu. Naš poklopac za glačanje dizajniran je za standardne ploče veličine.
Elastizirani ivice i dva pričvršćivača : dobra elastizirana ivica sa džepom za nos za nos zadržava da ploča za glačanje čvrsto navozi. Nema potrebe za brigom o poklopcu od ploče i ostavljajući rubove pokrov od željeznog željeza je izdržljiviji, debeli i čini dosadno peglanje i ugodno : značajno : refleksija topline od posebnog pamuka, skraćuje vrijeme za glačanje, skraćuje vrijeme peglanja Uglavnom, da se uskoro pomogne da ubijete odeću bez bora.

Svojstva

Kupci takođe biraju