• Novo
Diamond Camping XPE pjena preklopna jastuka za jastuk prijenosni prostir

Diamond Camping XPE pjena preklopna jastuka za jastuk prijenosni prostir

KM 90.25
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace Piknik kampiranje XPE pjena preklopna jastuka za planinarenje VODOVA VODOVOD VODOVOP br />. Značajka :
. Sklopivi 4-preklopni mali jastuk, XPE materijal, razne boje, bezbojna, bezbojna, koža i izdržljiva; Sport na otvorenom, slobodno vrijeme i zabava mogu se nositi u bilo kojem trenutku. Lagana težina, male veličine, stariji se mogu nositi s njima kada izlaze u šetnju. Vanjski putopis je prljav i hladan, otporan na vlagu i vodootporan, to je zaista mali, intimni objekt za putovanje
. Dizajn : Dizajn organa, jednostavan za savijanje i čuvanje, lagana težina, lako se nositi. Protuljenje tipa saća će koristiti upotrebu više. Primjena : Širok raspon, kao što su kampiranje, izleti, hladni ili porodični izlet, starije autobusne putovanja, vanjsko putovanje, izleti za slobodno vrijeme, park igra, itd. Materijal : XPE se koristi, koji ima prednosti bez mirisa, visoke izolacije, dobre elastičnosti, lagane težine i visoke otpornosti na habanje. Toplinska izolacija i hladna izolacija : njegova sitna nezavisna građevina mjehurića, učinkovito smanjuje razmjenu energije uzrokovane konvekcijom zraka, više toplotne izolacije i izolacije hladnoće.

Svojstva

Kupci takođe biraju