• Novo
Muškarci Khaki protiv krađe RFID kože kratki novčanik modni tanki ručni torba multifunkcionalni novčanik od kredita novčanik muški novčić torbica

Muškarci Khaki protiv krađe RFID kože kratki novčanik modni tanki ručni torba multifunkcionalni novčanik

KM 3.33
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Opis
r Ovaj vijak kvačila za muškarce je ultra tanak, zauzima pola sobe vaše torbe u odnosu na vaš stari novčanik. Ali apsolutno super funkcionalni novčanik za svakodnevnu upotrebu. Savršeno da se nosite u ruci ili se uklopite u torbicu. Držite svoje stvari organizirane i sigurno!
r. funkcije
r. - Materijal : koža. - Veličina : 13 x 10 x 2cm. - Ovaj muškarac modni novčanik apsolutno je prekrasna kombinacija ljepote i korisnosti, elegantnog dizajna i ogromnog kapaciteta. - Jednostavno prevozite kreditnu karticu, ličnu kartu, pasoš, bankovnu karticu, posjetnicu, gotovinu, kovanice i čekovnu knjižicu u ovom novčaniku. - Jednostavan i kompaktan, jednostavan za vas uzimanje i nošenje, i sa jedinstvenim dizajnom, držite svoja sigurnost. - Dizajniran sa jednostavnim izgledom, dame se mogu koristiti kao novčanik ili spojnica u uredu, zabavama ili drugim dnevnim prilikama.

Svojstva

Kupci takođe biraju