• Novo
BOC 4pairs lažne trepavice, bez ljepila, elegantni pvc šminkanje ekstenzija za treyelash Eyeliner naljepnica za performanse

BOC 4pairs lažne trepavice, bez ljepila, elegantni pvc šminkanje ekstenzija za treyelash Eyeliner naljepnica

KM 5.50
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Opis :
Nije potrebno ljepilo ili obloga To je samoljepljivi i može se primijeniti u roku od 3 sekunde, uvelike pojednostavljujući postupak šminke. Može uštedjeti vrijeme i energiju. Lažne trepavice mogu se ponovo upotrijebiti i oprati, čineći ga higijenskim i zdravima za upotrebu. Lako je koristiti jer je proizvod usvajanje minimalističkog dizajna.
Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i laganoj tijelu, funkcije proizvoda s prenosnim. Ima prekrasnu kovrčavu zakrivljenost, koja se savršeno stapa sa pravim trepavicama, čineći oči veće i šarmantnije. Oni su prirodni kao i vaši prave trepavice, bez osjećaja nošenja lažnih trepavica.
Izrađen od visokokvalitetnog PVC-a, kućnog ljubimca, vlakana, ne ostavlja ostatak na koži, ugodno je koristiti.
Dužina monolitskog treyelash naljepnica je 4ntimetter.
Lagana je i glatka, koja se može koristiti više puta. Trepavice izgledaju vrlo prirodno. Možete uzeti u trepavice sa sobom na razne mesta, poput plesnih zabava, rođendana itd. Pogodno za dan ili noćni šminku. Savršeno za vjenčanja, fotografiju, noćni život, zabave ili svakodnevnu upotrebu.

Svojstva

Kupci takođe biraju