• Novo
Gecheer kompatibilan s RC automatskom vitlom Winch Winch Wireless RC ukras automobila Simulirani dodaci za Redcat Tamiya Axial SC D HPI RC CAWLER

Gecheer kompatibilan s RC automatskom vitlom Winch Winch Wireless RC ukras automobila Simulirani dodaci

KM 7.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Molimo Vas, primijetio je da ovaj artikal prodaje playus iz Joybuy Marketplace Ovaj električni RC vitlo je savršen za 1/10 Redcat Tamiya Axial SCX10 D90 HPI RC Car. Vitlo je visoko simulirao pravu koji vam omogućuje da se navijate ili izvadite u konopu pritiskom na gumb, što vam omogućuje da se priključite predmeti ili još jedan RC automobil u blatu, što vaš RC automobil izgleda cool i fascinantno. Karakteristike :
. • Kompatibilan sa : savršenim fit za 1/10 Redcat Tamiya aksijalni SCX10 D90 HPI RC Car. Vitlo može namotati ili izvana kabla, što vam omogućava vuče predmetima ili još jedan RC automobil potonuo u blatu. • Izborni materijal : Naše vitlo je napravljeno od superiornog plastike i metalnog materijala, čija je površina glatka, otporna na koroziju i otpornost na habanje. • Winch daljinski upravljač : Ovaj električni vitlo dizajniran je po principu kotača i osovine. Konop bi mogao biti pušten ili primljen pritiskom na dugme. • Fascinantni ukras : Ovaj ukrasni vitlo je visoko simuliran pravi, što će učiniti vaš RC-u izgled cool i dohvaćen.

Svojstva

Kupci takođe biraju