• Novo
TRANSFORGING ROBOT Igračke za automatsko transformaciju automobila sa lakim efektom Električni igrački robot Automobilski automatsko upravljanje Deformacija auto igračka za automobile 360 ​​° Rotacija punjivi automobil za igračke za djecu 3+

TRANSFORGING ROBOT Igračke za automatsko transformaciju automobila sa lakim efektom Električni igrački

KM 14.99
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Popis dijelova :
1 x Transformacija igračka robota
1 x Daljinski upravljač
1 x kabel za punjenje
Istakni oblik :
【Sigurni ABS materijal】 transformirati robot Automobil RC izrađen je od čvrstog i visokokvalitetnog ABS plastičnog materijala, bez toksičnog, bez otrovnih, sigurnih za djecu Čvrstoća i sudar dostojnosti produžuju životni vijek igračke automobila. Idealan je poklon za vašu djecu stariju 6+ godina na određenim festivalima poput rođendana i Božića.
【Deformacija s jednim gumbom】 Ovaj automobil za daljinski upravljač je 2 u 1 model dizajnu automobila za igranje. Besprekorna transformacija između robota i automobila može se dovršiti u jednoj sekundi pritiskom na tipku na regulatoru. Prilično sjajan automobil robota koji se može transformirati u načinu vožnje.
【360 ° okretanje i bljeskajuće svjetlo】 Donji kotač za drift može fleksibilno završiti 360 stepeni u kaskadu u modelima automobila u automobilu. Cool LED svjetla donose veliko vizualno iskustvo. Automatska funkcija sa jednom klikom predstavit će se divnim emisijama.
【USB punjivi】 RC automobil Robot ima 3 * AA baterije (uključeno). Ukupni kapacitet baterije je 800m Ah, koji pruža dugo igranje za vas. Upotrijebite kabl za napajanje (uključeni) da biste napunili robot transformacije automobila prije i nakon upotrebe.

Svojstva

Kupci takođe biraju