• Novo
PIN XLR žensko do dual RCA muškog y razdjelnika kabela, miješalica pojačala audio kabel, stereo audio interkonekti kabel, metar

PIN XLR žensko do dual RCA muškog y razdjelnika kabela, miješalica pojačala audio kabel, stereo audio

KM 9.97
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

XLR žensko za dual RCA / Phono muški utikač Y razdjelnik omogućava vam da izlazite iz XLR muške izlazne priključke audio uređaja, miksera i povežite se na ulaz RCA na zasebnom uređaju, to će biti Mono XLR signal Podijeljen je u dvije odvojene mono RCA linije (Napomena : Nije lijevi i desni kanali)
Neuravnotežene veze - XLR PIN 2 povezuje se na centar RCA PIN, XLR PIN 1 i 3 povezuju se na prsten (tlo) RCA utikača. Ovaj adapter dostupan je samo u neuravnoteženim formatima, uravnotežen RCA za XLR adapter ne može se izvršiti. Ovo je adapter koji vam omogućava upotrebu XLR audio signala sa RCA uređajima sa visokim priključcima
Visoki - pozlaćeni utikači, opružnog utovarivanog olakšanja sprečava izvlačenje kabela, otporan na koroziju, 24 AWG 4n bakar bez kisika Žica u kombinaciji s dvostrukim zaštitom kvalitete audio, odličnog kvaliteta signala.
zaštitna jakna od vlakana, vrhunska kvaliteta, izrađena od ekološkim materijalima, polietilenskom izolacijom za poboljšani visoki frekvencijski odgovor.
XLR priključak je visokokvalitetan Metalni oklopljeni tip koji se zaključava u uređaj, mikser; Postavlja se u blizini RCA, oko 12 inča / 30cm od podijeljenog točke.

Svojstva

Kupci takođe biraju