• Novo
Gecheer ožičeni bicikl Digitalni brzinomjer za ekranu osjetljiv na dodir bicikla Biciklizam Računar Vodootporan sa pozadinskim osvjetljenjem za planinski cestovni bicikl

Gecheer ožičeni bicikl Digitalni brzinomjer za ekranu osjetljiv na dodir bicikla Biciklizam Računar

KM 2.67
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Karakteristike :
. Tačni podaci : ožičeni biciklistički računar pomaže vam da držite tačne zapise ukupne udaljenosti, jednokrevetne udaljenosti, prosječne brzine, maksimalne brzine, kalorije, vremena i više.
Jednostavan za upotrebu : Ekran osjetljiv na dodir i meni Biciklizam olakšava navigaciju i prilagođavanje postavki. Sa pozadinskom osvjetljenom, lako je gledati čak i u niskim uvjetima. Pouzdan kvalitet : izrađen od visokokvalitetnog ABS-a, čvrste i lijepe izdržljivosti, IPX6 vodootporna ocjena, može se lako nositi sa lošim vremenskim prilikama. Ušteda energije : Automatski će ući u manje režima napajanja nakon 300 sekundi bez vožnje i automatski se probuditi prilikom jahanja, uštede energije i produženja radnog vremena baterije. široka aplikacija : Jednostavan za instalaciju i upotrebu, možete prilagoditi postavku opsega gume, kmmile prebaciv, pogodan za većinu bicikala.

Svojstva

Kupci takođe biraju