• Novo
Gopro Hero Black + Extra baterija + Kućište za ronjenje - Pakovanje e-trgovine

Gopro Hero Black + Extra baterija + Kućište za ronjenje - Pakovanje e-trgovine

KM 3.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Go Pro Hero7 - Upoznajte Hero7, savršenu kameru za avanture velike i male Izgrađen je tvrd i potpuno vodootporan - samo ga zgrabite i idite za to. Glatke 4 K video i živopisne WDR fotografije čine da svaki trenutak izgleda nevjerojatno. GPS vam omogućuje da pratite koliko brzo, visoko i daleko ste otišli
1080p60 video - Nabavite zapanjujući 4 K video koji je nevjerojatan kao trenutak. Također možete snimiti videozapise vremena da okreću duže događaje u kratke, dijelene trenutke.
Čvrsti + vodootporan - Dijelite iskustva koje ne možete snimiti telefonom. Hero7 je tvrd, totalno vodootporan - i gore za bilo koju avanturu.
Intuitivni ekran osetljiv na dodir - Sa dodirnim zaslonom i jednostavnim, jednostavnim zanimljivim režimima, jednostavno je skočiti u i Dobijte odlične snimke. Samo prevucite prstom i tapnite na.
Glasovna kontrola - ostanite u trenutku. Kontrolirajte svoju herojsku ruku bez glasovnih naredbi poput "Go Pro, slikajte fotografiju" i "Go Pro, započnite snimanje".

10 MP fotografije sa WDR - Hero7 crna fotografija uzima prekrasnu, živopisne fotografije 10 MP fotografije -Jeda u izazovnim snimcima koji miješaju svijetlu svjetlost i sjene.

Svojstva

Kupci takođe biraju