• Novo
Ručnik za plažu od mikrofibrane ultra lagani boemski afrički uzorak uzorak za kupanje ručni visak otporan na plažu pokrivač višenamjenski ručnik 150

Ručnik za plažu od mikrofibrane ultra lagani boemski afrički uzorak uzorak za kupanje ručni visak otporan

KM 9.99
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Ručnik za plažu od mikrovlakana ultra lagana boemska afrička uzorka za kupanje peščana plaža pokrivač višenapuni ručnik 75 x 150 cm
Karakteristike :
Brzo sušenje i super voda apsorpcija : Naši ručnici za plažu izrađeni su od visokokvalitetnih mikrofiberskih materijala, koji su Brzo sušenje i odlična apsorpcija vode Koristite ovaj upijajući ručnik nakon kupanja, plivanja i surfanja. Snažni upijajući ručnik odmah će apsorbirati vodu na vašem tijelu.
Lagani, privlačni dizajn : lagana težina, lako za nošenje. Ovaj veliki psihodelični ručnik ispisa se u digitalnom visokoj rezoluciji, tako da je jasno i neće izblijediti. Naši personalizirani ručnici za plažu su privlačni i su odličan dodatak za zabave i sunčanje. Veličina : Ovaj veliki ručnik za kupanje mjeri 6 x 6 inča, 8 x 8 inča. Idealno za odrasle, djecu i adolescente.
Širok spektar upotrebe : Ovaj ručnik za kupanje može se koristiti u mnogim prilikama, poput piknika, bazena, pa čak i kao i kao kapice za uređenje sobe.

Svojstva

Kupci takođe biraju