• Novo
Kuhinjska kuhinja Povrće i voćna košarica Organizer za hranu za grickalice za grickalice Toime Toimere plastične kante za odlaganje

Kuhinjska kuhinja Povrće i voćna košarica Organizer za hranu za grickalice za grickalice Toime Toimere

KM 20.50
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

[Multifunkcionalno, lako zaklas] za skladištenje koriste se za držanje povrća ili voća, boca ili limenki u kuhinji i ostavi Djeca ih također koriste za klasificiranje grickalica, igračaka, zagonetka i knjiga. U kupaonici, čuvaju šampon ili tuš gel i druge toaletne potrepštine.
[Sjajno čuvar prostora, brz za slaganje] Ove slaganje kantu se uklapaju praktički i nude puno prostora u vašoj kuhinji, ostavi, kupatilu, spavaćoj sobi, spavaću sobu, ili ormar.
Dizajn [mrežica, poluotvoreni košare] Košare za slaganje koje su izgrađene plastičnim kućištem i mrežnim dizajnom, prikladno za jasno znate šta je u unutrašnjosti, od velike ventilacije kako bi se stvari svježe i suve. Poluo otvorenog prednjeg za pristup artiklima bez premještanja gornje korpe, jednostavan za pravljenje i čišćenje.
[Nije prevelika, ne premalo] Ove policajske košare nude besprijekornu skladištenje zbog kojeg se kod kuće osjećate toliko natjecalo.

Svojstva

Kupci takođe biraju