• Novo
ELEPOWER iPhone PRO MA PU kožna futrola, retro otporan na habanje [skriveni nosač] otporan na udarce protiv jesena Slim teška zaštitna ljuska za iPhone pro max, plava

ELEPOWER iPhone PRO MA PU kožna futrola, retro otporan na habanje [skriveni nosač] otporan na udarce

KM 1.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

【Kompatibilnost】 :
Pokrijte samo i Phone 13 Pro Max 6,7 "2021 izdanje. 【Retro PU kožna koža】 :
. Ovaj slučaj je rukovodeći visoko kvalificirani PU kožni radnici, usvajajuću tehnologiju nafte čini da je koža izrazito izdržljiva i otpornost na ogrebotine , nudi naprednu zaštitu od vodenih mrlja, ogrebotina, mrlje i utjecaja. Telefonski slučaj će prekrasno dovršiti i zadržava svoj oblik s vremenom. Podijeljen luksuznim i mekim antilonskim mikrofičem pruža udoban osjećaj prilagođen koži. 【Napredna zaštita od pada i promišljen dizajn】 :
. Unutrašnji otporan na udarce Omotaj za omotač u svakom uglu, zajedno s podignutim ivicama oko kamera, kao i prednji ekran za poboljšanu zaštitu, održavajući vaš i Phone 13 pro max sef Neočekivane kapi i sruševi. 【Slim i lagan】 :
. Drži slučaj tanko i lagano dok nude bolji prianjanje od golog telefona. I ultra tanki i lagani dizajn sa udobnim ručnim prianjanjem Za vašu telefonsku seriju, nije tako glomazno u vašoj ruci, a lako stavite / izlazi iz džepa.

Svojstva

Kupci takođe biraju